Zápisy do letních kurzů italštiny otevřeny!!!

Zápisy do letních kurzů italštiny otevřeny!!!

5. 4. 2022

Zapište se do 15.4. za výhodnější cenu!

Na webu www.linguanostra.cz jsme pro vás zveřejnili PROVIZORNÍ letní rozvrh kurzů italštiny (může ještě dojít k drobným změnám, které provedeme během dubna na základě požadavků lektorů a studentů). 

 Letní kurzy až na výjimky startují v týdnu od 13.6. a končí v průběhu října. Studiem i přes léto se vyhnete 4 měsíční pauze, která, zejm. v začátcích studia, není žádoucí.

V podzimním semestru zase navážeme na jarní kurzy ve stejných dnech a časech a se stejnými lektory.

 

Pokud např. navštěvujete LN1, zapište se do LN2. Kurzy většinou navazují v časech, na které jste zvyklí. Pro všechny, kteří mají ukončen minimálně kurz LN2, máme na léto tematické konverzační kurzy (KLN), v nichž se nejen konverzuje, ale také čte, poslouchá, procvičuje starší gramatika atd. Pokud máte ukončen kurz LN2, zapište se do LN3 nebo KLN1 atd. (viz níže). 


Tématem letošního léta je l'UOMO (člověk)

Toto téma se jako červená linie bude prolínat letními lekcemi, a to zejm. v konverzačních kurzech KLN1, 2 a 3 (KLN1 je pro ukončené LN2-3, KLN2 pro ukončené LN4-6 a KLN3 je pro všechny, co ukončili minimálně LN7).

Budeme se učit o slavných Italech, italských zvyklostech apod.


DŮLEŽITÉ!!!


Na všechny přihlášky objednané a zaplacené do 15. dubna platí ještě staré ceny (4.250 Kč LN1–LN9, 3.990 Kč KLN, GLN).

Od 16. dubna jsme nuceni zdražit – nové ceny najdete v ceníku. I tak ceny našich kurzů zůstávají na spodní hranici trhu.

 Věříme, že to pochopíte. Děkujeme!

 

Pokud se přihlásíte teď do 15. dubna, abyste měli slevu, po úpravě rozvrhu můžeme vaši přihlášku převést i na jiný kurz, pokud budete potřebovat.