Začátek letních kurzů od 14. 6.

Začátek letních kurzů od 14. 6.

18. 5. 2021

14. června začínají naše letní kurzy italštiny. Jako obvykle trvají 15 týdnů, lekce jsou jednou týdně na 90 minut. Kdo chcete chodit dvakrát týdně, může se zapsat zatím na jeden z kurzů a počkat si na nabídku druhého kurzu se slevou.

Tu budeme zasílat zapsaným studentům krátce před začátkem letních kurzů. Přihlášku na letní kurzy pokud možno pošlete co nejdříve. V nabídce jsou nyní LN1 pro úplné začátečníky, LN2 pro pokročilé začátečníky a mnoho kurzů KLN (1, 2, 3). Toto jsou konverzační, opakovací a procvičovací kurzy, které na léto doporučujeme. Po dvou semestrech, kdy se učíte novou gramatiku, je dobré se zastavit a vše pořádně procvičit.

Do rozvrhu budeme ještě během začátku května přidávat další kurzy (LN3–LN8), a to hlavně podle požadavků našich studentů.

Tématem letošních letních je „La terra“. Téma zasáhne hlavně obsah kurzů KLN, ale dotkne se i některých lekcí všech ostatních kurzů. A co si pod tímto tématem představit?

Dozvíte se mnoho zajímavého o italské přírodě a zemědělství a s ním spojených produktech, čeká vás například lekce „Cipolla rossa di Tropea“ nebo lekce „Sciacchetrà, il vino degli angeli matti delle Cinque Terre“, ale také o zajímavých vesničkách v horách.

Těšíme se na vás!