Attiva il lessico - Kurz italštiny na Sicílii (LN4 - LN9) - mírně pokročilí až pokročilí

Chcete si s námi prodloužit léto? V září se společně vydáme na severní pobřeží Sicílie do příjemného rodinného minikempu Il Cicero.

Oproti jiným našim zájezdům je tento kurz koncipován jako pobytový, tedy bez programu. Prostě koupačka a italština!

Kdo chce, může se s námi vypravit vlakem (cca hodinku) do historického pobřežního města Cefalú, případně lze absolvovat také výlet lodí na některé z Liparských ostrovů (Isole Eolie).

KURZ

V ceně kurzu (5200 Kč) je 12 lekcí á 90 minut v malých skupinkách, plus jedna 60 minutová konverzační lekce ve dvojici.

Kurz se hradí ihned při prihlášení kartou.

Lekce budou zaměřeny na slovní zásobu a její aktivní použití. Erisilda, Edoardo a Renata pro vás na lekce připraví zábavné a prakticky zaměřené materiály. Část lekcí bude věnována jak jinak než Sicílii.

Kurz je určen studentům, kteří nyní dokončují nebo dokončili naše kurzy LN4 až LN9. Na místě budete rozděleni do skupinek podle dokončené úrovně.

Výuka v tomto kurzu svým gramatickým, lexikálním i konverzačním obsahem směřuje k vykonání standardizované jazykové zkoušky uznané MŠMT (CILS – mezinárodní zkouška z italského jazyka).


UBYTOVÁNÍ - hradí se přímo kempu

Ubytování je zde řešeno ve zděných bungalovech nebo v pohodlných mobilhomech. Kdo chce ušetřit, může si vzít stan. 

https://www.ilcicero.it/residence/

CENY (za osobu za noc včetně pobytové taxy):

1/ bungalov pro 2 osoby - 40 EUR

2/ mobilhome pro 4 osoby - 25 EUR (2 ložnice, 2 koupelny, obývák s kuchyňkou)

3/ bungalov pro 4 osoby - 32 EUR (2 ložnice - menší a větší, jedna koupelna, obývák, kuchyňka) 

4/ vlastní stan - cenu zjistíme na požádání

Můžete se přihlásit s někým, nebo jet sami. Pokud pojedete s někým, napište nám do poznámky, s kým a jak chcete být ubytováni. Pokud jedete sami - napište nám také, jaké ubytování preferujete. Je možné mít i jednolůžko - pak je cena dvojnásobná - například samostatný pokoj v mobilhomu stojí 50 EUR na noc, máte k němu i svoji koupelnu, jen obývací prostor sdílíte s obyvateli druhého pokoje.

Můžete s sebou vzít i nestudující doprovod (klidně i celou rodinu). Nestudující platí pouze ubytování v kempu a transfer z/na letiště.

Kemp má bazén, domky jsou umístěny v udržované zahradě. U kempu je malá silnička, kudy nic moc nejezdí, San Giorgio je klidná vesnička, je v ní několik restaurací, gelateria, bar, samoobsluha atd. Skoro žádní turisté! Pláž je hned přes silnici, patří kempu, je oblázkovo - píščitá, s výhledem na ostrovy.


LET

Poletíme s ČSA do Katánie, letenka je nyní něco přes 7 tis. s 8 kg příručním kufrem, lze připlatit za větší odbavené zavazadlo. Ze zkušenosti se ale vystačí i s tím příručním. Letenku si kupuje každý sám - ALE POZOR - vyčkejte pokynu z naší strany, až budeme mít naplněnou minimální kapacitu kurzu. Zatím nekupujte!!!  Rádi se zakoupením letenky pomůžeme, stačí říct - ideálně to rovnou napište do poznámky v přihlášce.


TRANSFER

Z letiště v Katánii do kempu pojedeme společně vlastním busem, platí se na místě cca 600-700 Kč jedna cesta, dle počtu osob.


VÝLETY a PROGRAM

Určitě podnikneme jeden společný (fakultativní) výlet - do krásného Cefalú, kam od kempu jede vlak. Dále je možné na místě domluvit výlety na Liparské ostrovy - Lipari, Vulcano, Stromboli. 

Lekce jsou plánovány denně 8-9:30 9:45-11:15 ale podle počasí s nimi případně různě budeme hýbat, kdyby nás zaskočil třeba déšť, budeme se učit některý den více, abychom si pak užili slunce na pláži. Nicméně září bývá na Sicílii velmi pěkné. V případě ošklivého počasí lze rozhodně na místě vymyslet jiný program než koupání, ale věříme, že bude krásně a užijeme si krásné pláže.


Také na místě domluvíme nějaké společné večeře i s lektory, se spoustou konverzace navíc :) Těšíme se!

Přihlásit se na Attiva il lessico - Kurz italštiny na Sicílii (LN4 - LN9) - mírně pokročilí až pokročilíObsazeno