Celé léto v Toskánsku (okýnkový online kurz italštiny) - B1

  • Datum konání:
    celé léto 2023
  • Pro úrovně:
    LN6–LN7
  • Cena kurzu:
    390 Kč
  • Místo konání:
    Online

Chcete v létě trochu studovat a zároveň virtuálně cestovat po jednom z největších a nejzajímavějších z italských regionů? 

Zapište se na tuto pomyslnou cestu za krásami Toskánska s naší paní ředitelkou, která v Toskánsku studovala a působila jako průvodkyně. Doprovodem vám budou také naši dva toskánští lektoři Giulio a Denise.

Našeho "okénkového" online kurzu se můžete zúčastnit odkudkoliv a úkoly dělat kdykoliv. Kurz se nastartuje 1.7. a skončí 20.9., ale úkoly vám po tomto datu nikam nezmizí, můžete se k nim vracet, kdy budete chtít.

Během tří měsíců se na našem webu www.skolaitalstiny.cz ve vašem účtu po zakoupení kurzu budou otevírat postupně nové úkoly (1-2 týdně), můžete se k nim kdykoliv vrátit, udělat je později, to je zcela na vás.

Úroveň B1 je vhodná pro studenty, kteří u nás ukončili kurz min. LN5 či pro ty, kteří studují italštinu jinde a jejich znalosti jsou na této úrovni.

Úrovně pokročilosti v Lingua nostra

Kurz běží od července do září. Můžete si jej zakoupit kdykoli v průběhu a úkoly si dopracovat postupně, dle vašeho tempa.

Po objednání a uhrazení faktury se vám po připsání částky na náš účet okénka zpřástupní na webu www.skolaitalstiny.cz, heslo italianissimo.